Lagnyheter og startoppstilling

FC Barcelona må slå Galatasaray på Nef Stadium i Istanbul for å gå videre fra 16-delsfinalen i Europa League til kvartfinalen på torsdag.

Etter en målløs 0-0 uavgjort på Camp Nou i forrige uke der Xavi Hernandezs menn ikke klarte å score for første gang på 93 dager med 16 skudd bortkastet, vil katalanerne forsøke å unngå ekstraomganger og straffer på et fiendtlig område som ofte har gjort det. blitt beskrevet som «helvete» med ett øye på et møte med Real Madrid i El Clasico på søndag.

Etter sigende skjelte Xavi ut anklagene hans ved pause i den første etappen for deres fall i intensitet, som ofte har ført til at de har slått skikkelig og scoret fire mål mot motstanderne i det siste, og indikerte at nøklene til seier ligger i å jobbe hardt "med og uten ball".

"Det er en finale," sa treneren. «Vi kan ikke skli, det er alt eller ingenting. Vi trenger mer intensitet enn den første etappen.

"Jeg likte ikke første omgang," innrømmet han. "Vi var bedre i andre omgang, men ikke kliniske."

«Mot Osasuna», som katalanerne vant 4-0 mot søndag i La Liga, «brøt vi kampen tidlig fordi vi hadde intensitet og rask ballsirkulasjon, og det må være det samme i morgen», sa Xavi.

«Vi gjorde ikke leksene våre forrige uke, og nå må vi vinne borte på et tøft stadion, med fans som virkelig støtter laget, noen av de beste i Europa. Det er samme situasjon som mot Napoli,” påpekte han, med Barca som uavgjort 1-1 hjemme og derfor trenger et stort resultat på fremmed jord som kom i veien for en 4-2-kamp.

For Xavi er imidlertid presset om å måtte få et resultat for å beholde håpet om sølvtøy denne sesongen ikke noe problem. "Jeg liker det," sa han. «Jeg er konkurransedyktig, en vinner. Det samme er spillerne. Dette er situasjonene vi liker. Det er en mulighet. Vi kom styrket ut av Napoli-kampen, og vi kan gjøre det samme nå.

"Hovedmålet å være tilbake i Champions League, men dette er en europeisk konkurranse og vi ønsker å vise at vi kan konkurrere i Europa," fremhevet Xavi og kalte Europa League "en stor konkurranse".

Prøver å holde Barca i det da vil være Marc Andre ter-Stegen i mål støttet av en backlinje av Jordi Alba, Gerard Pique, Ronald Araujo og Sergino Dest.

På midtbanen vil pivot Sergio Busquets diktere spill bak Pedri og Frenkie de Jong ettersom Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang danner frontlinjen i angrepet.