Kansas City Chiefs tenker fortsatt på tapet av AFC Championship

Det var den andre dagen av 2022 minicamp den 15. juni, men Kansas City Chiefs forsvarslinjemann Chris Jones var fortsatt opptatt av 2021 AFC Championship Game.

Før Chiefs til slutt tapte 27-24 mot Cincinnati Bengals, var kampen uavgjort til 21 i fjerde kvartal. Og på 3. og 7. Jones tilsynelatende hadde Bengals quarterback Joe Burrow død til rettighetene.

Men da Jones tok tak i Burrows skulder, huket quarterbacken seg for å trekke på skuldrene av ham, og deretter danset Burrow ut av Jones' forsøk på ankeltakling før han klatret mot det første forsøket.

"Jeg savnet noen av de største spillene i spillet," sa Jones. «(Jeg) brukte det som motivasjon hele offseason. Jeg føler at (hvis) jeg ville ha laget de sekkene, ville spillet vært annerledes.

Chiefs hovedtrener Andy Reid sa at det er bra for alle spillerne, inkludert Jones, og trenerne å ta eierskap til sluttspilltapet og bruke det som inspirasjon.

"Jeg vet at Chris tok det til seg," sa Reid. "Hvis vi alle kan se i speilet og være ansvarlige og ikke peke fingeren på den andre fyren, blir det viktig ... det er det som gjør deg bedre. Du bare vokser av det."

The Chiefs, selvfølgelig, ville aldri ha nådd en fjerde strake AFC Championship Game-opptreden uten Jones.

Deres beste forsvarsspiller ledet Chiefs med ni sekker i fjor - dobbelt så mange som Frank Clark, som ble nummer to på laget. Og Jones vil tjene 22.4 millioner dollar i 2022 – nesten dobbelt så mye som den nest best betalte forsvareren, sikkerheten Justin Reid.

Jones, som skyndte seg fra interiøret på den beryktede 3. og 7. mot Bengals etter å ha spilt mest på kanten tidlig i 2021, sa at han vil at forsvaret skal ha mer grus i år.

Angrepet var imidlertid trolig mer skyldig enn forsvaret for tapet i AFC Championship Game.

Chiefs scoret bare tre poeng i andre omgang, og Chiefs quarterback Patrick Mahomes fullførte 8-av-18 pasninger på bare 55 yards og to interceptions i andre omgang og overtid.

I likhet med Jones, var Mahomes, som vil tjene 29.5 millioner dollar i år, en stand-up fyr mens han diskuterte spillet under minicamp, og la nederlaget på skuldrene hans.

"Den andre omgangen spilte jeg ikke særlig god fotball i det hele tatt, sannsynligvis min verste sluttspillfotball jeg noen gang har spilt," sa han. "Jeg må bare bli flinkere til å ta det som er der og sette noen type poeng på brettet for å komme bort og komme til Super Bowl."

Mens Chiefs sikter mot sin tredje Super Bowl-opptreden i Mahomes-æraen, vet de at de må gjøre en bedre jobb med å sette bort lag. De ledet Bengals 21-10 ved pause og kunne vært opp med enda flere poeng – bortsett fra at de klarte ikke å score fra en-yardlinjen rett før omgang.

"Du bruker det for en slags motivasjon," sa Mahomes, "bare prøver å bruke det som en læringssak. Når jeg sliter eller laget sliter, bare finn en måte å få positive spill på, for når du har en ledelse som den, vil du ikke miste ledelsen.»

Chiefs vil få sin sjanse til å ta hevn når de reiser til Cincinnati i uke 13 for å spille mot Bengals 4. desember.

I mellomtiden sa Jones at tapt sak har blitt hos ham «1,000 %».

"For meg er det min drivkraft akkurat nå," sa han.