Fabio Carvalho scorer dramatisk sen vinner for Liverpool mot Newcastle

Midt i oppfordringene til Liverpool FC om å gjøre nye signeringer på midtbanen, var det en av deres nye signeringer, som spiller på midtbanen, som tok flest siste-minutt-vinnere mot Newcastle United på Anfield onsdag kveld.

Fabio Carvalho, som fylte 20 år på tirsdag, nøt et øyeblikk han aldri vil glemme, og scoret sitt andre mål på like mange kamper for klubben han begynte i sommeren.

At denne var en kampvinner som kom i det 98. minutt gjorde det desto mer minneverdig ettersom det utløste ville feiringer rundt Anfield. Det var en frigjøring av følelser etter en frustrerende natt der de møtte et godt organisert Newcastle-lag.

Den pågående historien rundt Liverpool denne sommeren har vært at de skal bruke overgangsvinduet, som stenger på torsdag, til å signere en forskjellsskaper på midtbanen for å hjelpe dem å utfordre Manchester City om Premier League-tittelen.

Nye signeringer har kommet, spesielt uruguayeren Darwin Núñez som ble klubbens dyreste midtspiss da han kom til i begynnelsen av overgangsvinduet.

Resten har vært ungdommer. Unger for seniorlaget, men uerfarne spillere ikke mindre.

Høyrebacken Calvin Ramsey, 19, kom fra Aberdeen for å gi backup til Trent Alexander-Arnold, og Carvalho kom til fra Fulham for 6 millioner dollar som en allsidig spiller som kan spille i mange angrepsposisjoner.

Men ingen senior midtbanespiller har ankommet overgangsvinduet … ennå.

I det meste av denne kampen mot Newcastle så det ut til at Liverpool ville miste flere poeng i starten av denne nye kampanjen.

Før dette midtukeoppgjøret hadde de vunnet bare én av de fire første kampene i sesongen 2022/23, om enn veldig ettertrykkelig via et 9-0 tap av Bournemouth forrige helg.

En 1-1 uavgjort, som denne kampen så ut til å bli når kampen nærmet seg 90 minutter, ville ha satt Liverpool tilbake i halvkrisemodus. En 2-1-seier, uansett hvordan den kom – kanskje spesielt på den måten den til slutt kom – får ting til å se mye rosere ut.

Liverpool avsluttet kampen med to unge spillere på de offensive midtbaneposisjonene da Carvalho tok plass sammen med 19 år gamle Harvey Elliott, som til det tidspunktet måtte være Liverpools beste spiller.

Men det var innbytter Carvalho som stjal overskriftene på Anfield.

"Han har scoret to ganger denne uken - i de to siste kampene - og i går hadde han bursdag, så ingen bedre uke," sa Klopp om Carvalho på pressekonferansen etter kampen.

– Han er en enestående spiller og talent. Jeg er veldig, veldig glad i ham.

«Harvey [Elliott] var den beste spilleren på banen og Fabio avgjorde kampen. Det viser talentet til guttene.»

Liverpool går nå inn i et Merseyside-derby mot Everton på lørdag, fem poeng foran sine lokale rivaler i stedet for tre.

Klopp sa også at denne kampen var en god forberedelse for den typen kamp de vil forvente i en derbykamp, ​​og hans unge midtbanespiller Carvalho må nå presse på for en plass i start-XI.