Duo scorer 3 mål i Ronaldos kaotiske Saudi-Arabia-debut

Topline

Fotball ikoner Cristiano Ronaldo og Lionel Messi blendet et publikum i Saudi-Arabia torsdag i det som kan bli den siste kampen mellom de to legendene, med Ronaldo som scoret to ganger i sin etterlengtede debut for et saudiarabisk fotballag etter at Messi landet det første målet i den kaotiske kampen.

Nøkkelord

Ronaldo, 37, var kaptein for et all-star-lag med spillere fra klubben hans, Al Nassr, og andre Riyadh-lag Al Hilal, mens Messi, 35, stilte opp for den franske klubben Paris Saint-Germain i vennskapskampen på en fullsatt King Fahd International Stadion.

Messi åpnet scoringen i det tredje minuttet, mens Ronaldo scoret fra straffemerket i det 34. minutt og igjen like før pause.

Ronaldo ble byttet ut av kampen i det 61. minutt mens Messi ble tatt av ett minutt senere.

PSG vant frem og tilbake-kampen 5-4, til tross for at forsvarsspiller Juan Bernat fikk rødt kort i det 39. minutt.

Hva skal du se etter?

Ronaldo skal spille sin første kamp i den saudiske ligaen søndag, når Al Nassr møter Al Ettifaq.

Hva vi ikke vet

Det er ikke klart om Messi og Ronaldo noen gang vil spille mot hverandre igjen. Al Nassr vil sannsynligvis bare møte europeiske motstandere i en håndfull vennskapskamper gjennom året, mens Messi har vært knyttet til en fremtidig overgang til Major League Soccer-laget Inter Miami, noe som ville gjøre en kamp mellom de to enda mer usannsynlig.

Stort antall

210 millioner dollar. Så mye vil Ronaldos 2 1/2-års kontrakt med Al Nassr velig betale ham.

Tangent

Messi toppet Forbes 2022-listen av best betalte idrettsutøvere med $130 millioner i årlig inntekt, mens Ronaldo plasserte tredje på listen med $115 millioner i inntekt.