Argentina leder 2-0 etter at Messi og Di Maria scoret

Topline

Lionel Messi og Angel Di Maria scoret i første omgang da Argentina tok en 2-0 ledelse mot Frankrike i første halvdel av verdensmesterskapet i 2022 på søndag, i en kamp som sannsynligvis er den 35 år gamle argentinske legendens siste. skutt på å vinne sportens største tittel.

Nøkkelord

Messi – ansett som den største i sin generasjon – står overfor et fransk angrep ledet av 23 år gamle Kylian Mbappé, av mange ansett for å være den argentinske stjernens arvtaker som verdens beste spiller.

Messi og Mbappé leder sammen turneringens målscorelister med fem mål hver i tillegg til henholdsvis tre og to assist.

Finalen i Lusail vil være en sjanse for Messi – som har vunnet alle andre store trofeer i kampen – til å overvinne skuffelsen over å tape 1-0 for Tyskland i 2014-finalen, der han bommet en mulighet til å score kort tid etter pause. .

Historien lokker også for det franske laget og Mbappé som forsøker å bli det første laget på seks tiår som vinner rygg mot rygg verdensmesterskap – en bragd sist oppnådd av Peles Brasil.