Bryggere taper divisjon, men holder seg i live i sluttspillet med Phillies' tap

Det er offisielt Wild Card eller Bust for Milwaukee Brewers.

Deres søken etter å gjenta som NL Central-mestere ble stoppet med et 6-2-tap tirsdag kveld St. Louis Cardinals, og avsluttet en økning i andre omgang som perfekt sammenfalt en to-måneders nedgang av et Brewers-lag som ledet divisjonen med fire spill i slutten av juli.

"Vi var bare ikke bra nok hele sesongen til å fortjene å vinne divisjonen," sa Brewers utespiller Christian Yelich. "Du får det du fortjener i sport mye, og vi, uansett grunn, klarte ikke å sette det hele sammen."

Brewers' håp om å komme seg til sluttspillet for en franchiserekord for femte sesong på rad, lever imidlertid fortsatt.

Til tross for tapet tapte ikke Brewers noe terreng i Wild Card-jakten takket være Chicago Cubs, hvis 2-1-seier over Phillies på Wrigley Field tillot Milwaukee å forbli 1 1/2 kamper bak Philadelphia for den tredje og siste sluttspillplass med åtte kamper igjen, som alle er hjemme.

"Det hjelper at de tapte," sa Counsell. "Det setter oss i samme posisjon i morgen."

Slik gikk det med resten av NL Wild Card-konkurrentene tirsdag kveld:

Padres 4, Dodgers 3 (10 omganger)

Etter å ha blåst en 3-2-ledelse i den niende omgangen, scoret San Diego vinnerløpet i den 10. på en gange med basebelastning fra Craig Kimbrel og har nå en ledelse på 2 1/2 spillet over Phillies for det andre NL Wild Card få øye på.

Padres har vunnet tre på rad og åtte av sine siste 11 kamper.

Neste: Torsdag, på Dodgers

Sannsynligheter: Padres — RHP Joe Musgrove (10-7, 3.12 ERA); Dodgers — LHP Julio Urias (17-7, 2.25).

Cubs 2, Phillies 1

Med Milwaukees tap mot Cardinals, opprettholdt Philadelphia sin ledelse på 1 1/2 kamp over Brewers for den tredje og siste sluttspillplassen i NL til tross for at de falt til Cubs i åpningen av en serie med tre kamper på Wrigley Field.

Christopher Morels hjemmeløp i tredje omgang ga Chicago en tidlig ledelse og markerte det eneste løpet som ble tillatt av Philadelphia-starteren Zach Wheeler.

Bryce Harper utlignet poengsummen i den sjette med en RBI-dobbel, men Cubs tok igjen ledelsen i den syvende på en løpsscorende dobbel av Yan Gomes.

Phillies (83-70) har falt tre på rad og åtte av de siste 11.

Neste: At Cubs, torsdag, 1:20 (CT)

Sannsynligheter: Phillies — RHP Aaron Nola (10-12, 3.28 ERA); Cubs — RHP Hayden Wesneski (2-1, 2.45).